viernes, 23 de noviembre de 2012

+ Sao Paulo, barriadas y Ibirapuera + Ed. Italia

Bones!
Noticias fresquitas!!

Antes de ayer fuimos a ver varios Barrios. Entre ellos el Asiatico, el Arabe, El Italiano.. .
Lo mas sorprendente?? No encontramos ninguna diferencia entre ellos o cosas minimas como que el italiano tiene muchas pizzerias o el arabe 2 tiendas de palestinas...
En fin, nada muy interesante! a no ser que volvimos a cenar por unos 5 reales (menos de 2 euros)!

Tambien visitamos el Mercado Municipal. La idea es un poco mucha calidad pero tambien muy caro, asi que no compramos nada, pero vimos cosas interesantes como esta:
 Nose si se aprecia mucho, pero si os fijais, son enooooormes!!


Al volver, recorrimos otro trozo de la Av. Paulista. Por el otro sentido que la ultima vez, asi que Minta siguio con su reportaje de cabinas... aquí van unas cuantas mas!




Otra buena compra que hemos hecho ultimamente (aunque a mi no me gusta) es fruta citrica como caramelizada... Minta dice que es muy buena y bastante sana (no es bien bien caramelizada, es como confitada... nose como llamarlo)!


Ayer tubimos un dia mas tranquilo. Decidimos recorrer grandes Avenidas como la Brazil, la 9 de Julho, un trocito de Paulista (inevitable), y algunas mas!
Fue un paseo muy agradable con la finalidad de llegar de nuevo al parque Ibirapuera (donde habiamos pasado el primer dia aquí)!
La sensacion se plasma en la foto siguiente...
 Esa tranquilidad de la natura, y al fondo todos los coches y grandes edificios de una ciudad totalmente de negocios que no descansa!!
Era una sensacion muy agradable!

Ademas aprobechamos para comer alli sentadas, ver un poco de futbol de barrio, gente con Skate, corriendo, de todo un poco!
Volvimos por otras grandes avenidas!

Aqui me encuentro que cuando quiero hacer fotos a la pobreza o les molesta o me miran mal o.... asi que tengo que hacer las fotos de lejos sin conseguir lo que quiero, pero aqui va una con 2 ninos preciosos (hecha desde la otra calle...)

Por la noche fuimos con nuestros caseros Jhonas y Felip a un bar a escuchar musica (aunque poco rato porque despues de andar tanto estabamos agotadas!!)
Pero alli vimos a una vendedora ambulante de maiz (cosa bastante tipica) y le pedimos a Felip que negociara con ella para conseguir un buen precio!! Al final conseguimos una masa de maiz tipica de aquí (q aun no recuerdo el nombre) por solo 2 reales!
Era tan buena..... Pero solo quedo la foto jajajja

Hoy hemos decidido tener otro dia mas tranquilo porque esta noche salimos de fiesta, asi que nos hemos levantado un poco mas tarde de lo normal y hemos ido a visitar el Edificio Italia que puedes ver Sao Paulo desde arriba!!
Hemos tenido mucha suerte pues hemos llegado a las 3.01pm y solo se puede visitar de 3 a 4 pm! Asi que si lo intentamos hacer mejor no lo conseguimos!!
Las vistas son estas:


 La verdad es que estabamos tan altas que hasta se notaba la altura...
Pero como veis, muchos edificios, pero muchos muchos!!

Al salir de alli nos disponiamos a descubrir mas profunfamente la parte asiatica de SP (Liberdade)!
Pero mi estomago rugia, asi que por el camino he comprado como unos cacahuetes que nunca habia probado antes... son como dentro de galletitas... dificil de explicar pero muy baratos y ricos!!

Finalmente hemos descubierto la parte asiatica de verdad!!!! Lo mejor (aparte del orgullo de porfin estar en un barrio con algo diferente) SUSHI!! Y muy barato!!!!!!

MI MENU:
 EL MENU DE MINTA:

Aun queda Sushi para la cena! Pero ademas despues de las 4pm hacían descuento de 10%! Asi que imaginaros en euros el precio de tanto sushi!! MmmmmMMm!!

Al volver y pasar por plaza de Se, como es de cotumbre, hemos visto todo de seguratas! Pero un montonazo en la puerta... no les esta permitido hablar asi que aunque le preguntaras a todos que pasaba nadie decia nada. Los antipaticos te miraban mal, los simpaticos reian, pero nadie hablaba!
Los seguratas son de traje y iban armados!! Fijaros que tambien hay varios de espaldas!


Finalmente, para hacer el blog un poco mas ameno, vamos a jugar a buscar a Wally (o Minta):
No la encontrais?? Va, mas facil:



En fin, besitos a todos q voy a hacer la siesta antes de salir!!

Cuidaros y haber si comentais mas, que se os hecha de menos!!

12 comentarios:

  1. Hola,
    te escribo desde el otro mundo...te puedes creer que me da mono tu blog? Estan dptm las fotos y parece que no se te da mal del todo narrar...aunq tampoco te lo creas :D
    Por cierto, sabes quien cumple años este finde?
    un abrazo

    Gary

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sii! Tengo un amigo, del cual no recuerdo el nombre, que cumple anos este domingo...
      Pero como no recuerdo el nombre...

      Mejor q te de mono mi blog! me gusta q estes informado!!

      Lo de narrar, hay dias q da mucho palo, pero otros q las palabras salen solas!!

      Besitos Malaka!! We miss you!

      Eliminar
  2. per cert, lo de la foto són carbasses? carbassons? l'altre dia just vaig veure en unes fotos d una coneguda unes coses iguals i no vaig tenir clar què eren!

    Lo dels cacauets fa pinta de ser el q jo menjava a xile tb... es tipo els aperitius japonesos, és fruit sec i per fora porta com un "arrebossat" cruixent, com tu dius com una galeta, però tipu salada, no dolça.. no? nyamnyam! i lo dels citrics confitats no ho he acabat dentendre, com ho venen? podries fer fotos de puestitos ambulantes si nhi han per fernos la idea d on compreu totes aquestes coses q ténen tan bona pinta i fan tanta enveja.. jeje

    petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola tu!
      Segons la nostre teoria son Carbassons!
      Lo dels cacauets si, son salats! Aquets si son duna paradeta, pero normalmente si fas ruta d supers nhi ha d mes baratos que a les mateixes parades.


      Despres de demanarli explicacions ala Minta sobre el seu invent diu q es papaya, llimona, tronja ... (citrics) secs, i amb una mica de sucre!! Ho venen al super!!

      Espero haber respost a tot!! ;)
      SALUT!

      Eliminar
    2. No se k son xo... SON MOLT GRANS!!no??jajja.
      Laieta, ja vaig veiem k ho passeu mb, k veieu paissatges preciosos i k teniu mil i una aventures per explikar...i només porteu aki un mes...
      Ja us vaig seguint, ja! xo apoket apoket;)! Gaudiu molt de tot!Petons x les dues!

      Jana

      Eliminar
  3. Hola!!
    Ja està aquí la tieta prefe!! :))
    M'he llegit tot el blog perquè després del primer intent haig de reconèixer que no ho havia fet més pq la teva mare ja m'havia donat informació.

    Veig coses molt interessants, em fa molta enveja, i me n'alegro que pugueu viure aquesta experiència, ho tovo genial!!
    M'encanten les fotos,en general, les cabines i les papereres, ben curioses. Els paisatges tant "enormes" i la gent, la seva manera de viure, quantes coses ens queden per aprendre!!

    L'Àurea que és aquí al meu costat pregunta: q menja la Minta? i al mateix temps diu que ella també vol venir :))

    Seguiré més el blog, promès!! Està molt interessant i és una altra forma de viatjar :)) A més és genial la manera com ho expliques, m'agrada!

    Molts petonets a les dues i vigila els mosquits!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com tu molt be dius la definicio perfecte podria ser: Cuantes coses ens queden per apendre!!

      Aurea> la Minta meja fruita que pots trobar mes explicada en comentaris antics!
      i si vols venir, diguens quin dia i quedem en un desti! Et pots afegir!! jajaja

      Men alegro que tagradi el blog, a vegades no es facil descriure coses, sentiments, duna manera per tan public diferent, com gent que anem coneixent, lectors daltres idiomes natius, en castella... en fin! No es facil!

      Els mosquits mhan deixat tranquila una mica, pero ara estem en una zona que li diuen Mata atlantica. Diuen que es el lloc on hi ha mes especies per metre cuadrat al mon i obviament entre elles el dengue, culebras, etc etc... Pero de moment, corro bastant! jajajaj

      Un petonet i malegro de les teves noticies ;) Ja li dire a la pili que us deixi dinformar, que sino li roba protagonisme al meu blog, muajajaja!

      Finalment, nomes tinc una tieta preferida, aixi q se qui ets!!

      PETONETS I RECORDS PER TOTHOM!

      Eliminar
  4. Per cert, sóc la Mireia, ehhhhhh!

    ResponderEliminar
  5. Hola tu!
    He trobat estrany lo de les fotos, quan jo vaig anar a les fabeles de Rio, els nenes si posaven i a tothom a qui li preguntaves et deia que podies fer les fotos .... Has prova de parlar amb els ells o fer-lis un somriure de lluny i ensenyar-lis la quina?

    Molt bo lo dels segurates!!! Però sempre hi son?

    Ptons

    Per cert, fa una estona ens hem creuat al Gary per el carrer però encara no sabia que era el seu aniversari. Gary si llegeixes aquest comentari: Felicitats!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. no, els segurates estaven alla per algun event... lo q no em descobert es quin!!
      Nomes he preguntat un cop per les fotos, i la resposta va ser: NO! jajaja

      Eliminar
  6. No sé si t'ho creuràs, peró cada dia vull escriure't i s'em passa temps dense donarme'n compte. Ës que estic tan ocupat ! et segueixo de lluny, però jo tinc la ventatje de que no em canso, encara que us ajudo, desde lluny a soportar les incomoditats, i, també a gaudir de totes les altres coses que queden desprès de escullir el més agrdable. Molt ben esplicat tot, i crec que tots els que et seguim ens ho passem gairebé amb vosaltres, i ens cansem amb vosaltres, i menjem aquestes coses extranyes, de les que no sabem quin gust tenen fins que rebem les teves esplicacions. Molt bé totes les fotos, i dic totes perque fins i tot les "boires" tenen el seu encant, podent veureles "in situ".
    Entre mig de tot plegat, us queda algun moment per "treballar"?
    Us falta aquesta esperiencia, que tambè fora interesant de saber com s'ho montan tant els natius com els "turistes".
    No et dic qui soc. Ja ho saps. Reb quatre petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola aguelo!
      Em fa molt felic sentir les teves paraules (com sempre tan sabies!)
      Ara estem traballant a una granja, aixi que ja no ens queda res pendent no::

      4 petons molt grans i espero que siguin mes frequents els somriures que nomes trec quan tu mescrius!!

      Eliminar